eCoop

Retseptid

Ahjubroiler mee, sinepi, piparmündi ja mets-kassinaeri õitega

100 6 portsjoni

1,2 kg broiler

4 tl kuhjaga mett

3 tl kuhjaga mahedat sinepit

2 tl meresoola

1 peotäis kuivatatud piparmünti

1 peotäis kuivatatud mets-kassinaeri õisi

480x600a

Põhiroog, kogus 6-8 sööjale, valmistamisaeg 1 tund ja 40 minutit
Mesimagus kanaliha piparmündise vimpkaga on üks mõnus ja huvitav kõhutäis neile, kes ei pelga uusi maitseid.

Sega omavahel mesi, sinep, meresool ning käte vahel pudiks tehtud piparmünt ja õied. Suru sõrmed broileri kaela juurest naha alla ning tõmba tasakesi nahk rinnakult, seljalt ja koibadelt liha küljest lahti. Pista osa maitseainesegust naha alla, masseeri laiali ning ülejäänud segu määri naha pinnale. Hea on, kui broiler saaks maitsestuda üle öö külmas. Küpseta 220 kraadi juures 20 minutit ilma kaaneta, alanda kuumus 180-le ning küpseta kaane all veel üks tund.

*ahjuvormi põhja tekkinud vedeliku hulka sega natuke hapukoort – nii saad suurepärase kastme prae kõrvale.

 

Telli koostisosad e-poest

Coopi e-poe tarnepiirkond Tallinnas ja Harjumaal. Alates 40 € ostust transport TASUTA.

 

Go up