eCoop

Retseptid

Ahjuroog kanatiibadest, peedist ja sibulast

50 min 4 portsjoni

500 g peeti
500 g sibulat
ca 1 kg broileritiibu (10 tk)
3 sl mett
100 ml kalakastet
1 sl sojakastet
1 laimist pressitud mahl
3 küüslauguküünt
3 cm jupp ingverit
pipart
serveerimiseks värsket tüümiani

ahjuroog kanatiivad ETK Meie Mari kokkame koos

Kuna punapeet puhastab väga tõhusalt organismi kahjulikest jääkainetest, siis tasub seda süüa värskelt erinevates salatites, küpsetatult suppides ja ahjuroogades. Lisaks peedile ja sibulale võid vormi pista ka porgandit, kartulit ja tšillit. Tiivad võid asendada ka poolkoibadega.

Koori peedid ja sibulad, lõika sektoriteks. Sega omavahel mesi, kalakaste, sojakaste ja laimimahl. Riivi juurde ingver ja küüslauk. Tõsta köögiviljad koos kanatiibadega vormi, vala kaste peale ja sega läbi. Tõsta seejärel kanatiivad kõige peale, raputa neile pipart ja näpuotsatäis soola. Küpseta 220 kraadises ahjus 40 minutit, aeg-ajalt rooga segades ja kanatiibu pöörates.

Go up