eCoop

Retseptid

Broileritaskud suitsujuustuga

30 min 2 portsjoni

400 g broileri rinnafileed (2 tk)
50 g lepasuitsu riivjuustu
peotäis kirsstomateid
3 sl hakitud rohelist sibulat
soola, pipart
õli praadimiseks
hambatikke kinnitamiseks

10. broileritaskud_480x600px

Kogus kahele, valmistusaeg 30 minutit
Lisaks suitsujuustule, tomatile ja rohelisele sibulale võid taskutesse pista ka sibulat ja paprikat. Jahtunud taskut saad serveerida viiludena ka suupistelaual või laotada vorsti asemel hommikusele võileivale.

Lõika fileedesse pikad praod, nii et moodustuvad taskud. Viiluta tomatid ja haki roheline sibul. Täida broileritaskud riivitud juustu, tomativiilude ja rohelise sibulaga. Kinnita taskud hambatikkudega. Prae taskud väheses õlis kuumal pannil kiiresti mõlemalt poolt puuniks. Tõsta ahjuvormi, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta 200kraadises ahjus veel 15 minutit. Eemalda kokteilitikud ning serveeri värske salatiga.

 

Go up