eCoop

Retseptid

Brownie-põhjal mustikavahukook

60 8 portsjoni

Brownie:

1 muna

1 sl suhkrut

1,2 dl jahu

1 tl küpsetuspulbrit

100 g tumedat šokolaadi

50 g võid

Immutamiseks 1 dl kanget kohvi

Kate:

2 muna

2 sl suhkrut

noaotsaga soola

200 g Kamatahvlit

100 g valget šokolaadi

200 ml vahukoort

2 dl mustikaid

*kõik täidise komponendid peavad olema toasoojad ja šokolaad jahtunud, et kreem hästi seguneks!

mustikavahukook_480x600px

Kogus 8-10 tk, valmistamisaeg 1 tund, vajalik 20 cm läbimõõduga vorm
Koogi teeb eriliseks täidises kasutatud Kamatahvel. Tasub proovimist!

Brownie:

Sulata šokolaad koos võiga ja lase jahuda. Mikserda muna ja suhkur kergelt läbi. Lisa šokolaadi-võisegu. Lõpuks sega juurde jahu. Vala tainas 20 cm läbimõõduga vormi ning küpseta 175 kraadi juures 25 minutit. Lase jahtuda. Immuta põhi kange kohviga.

Kate:

Sulata Kamatahvel koos šokolaadiga ja jäta jahtuma. Pane ühte kaussi munavalged, teise munakollased ja kolmandasse vahukoor. Vahusta munavalged soolaga tugevaks vahuks. Vahusta munakollased suhkruga helekollaseks vahuks ning sega juurde munavalgevaht. Sega juurde jahtunud šokolaadisegu. Vahusta koor ja sega ka see kreemi hulka. Lisa marjad, sega kergelt läbi ning vala täidis koogipõhjale. Jäta vähemalt 4–5 tunniks külmikusse tahenema.

 

Coopi e-poe tarnepiirkond Tallinnas ja Harjumaal. Alates 40 € ostust transport TASUTA. 

Go up