eCoop

Retseptid

Võis praetud Brüsseli kapsas

15 min 2 portsjoni

Krõbedad sepikukuubikud:
3 viilu seemnesepikut

Brüsseli kapsad:
400 g Brüsseli kapsast
2 peotäit röstitud päevalilleseemneid
50 g parmesani
peotäis meelepäraseid värskeid ürte (tüümian, majoraan vms)
4 sl õli + 2 sl võid praadimiseks
soola, suhkrut

võis praetud brüsseli kapsas ETK Meie Mari

Lihtsaim ja maitsvaim valmistusviis:

Pae kapsaid võis, millele soola ja suhkru kontrast annab mõnusa maitsenüansi.

Krõbedad sepikukuubikud:

Lõika sepikuviilud kuubikuteks ning rösti kuumal kuival pannil kuldpruuniks.

Brüsseli kapsad:

Kuumuta pannil õli, lisa või ja lase sulada. Pruunista poolitatud kapsaid mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja mõne näputäie suhkruga ning küpseta veel veidi. Vala kapsad kaussi, sega juurde röstitud seemned, sepikukuubikud, riivitud parmesan ja värsked ürdid.

Lihtsaim ja maitsvaim valmistusviis: prae kapsaid võis, millele soola ja suhkru kontrast annabmõnusa maitsenüansi.

Go up