eCoop

Retseptid

Grillitud kanamaks

45 min 1 portsjoni

200 g kanamaksa

50 g mugulsibulat

75 g õunu

20 ml brändit või konjakit

maitsestamiseks soola, pipart

praadimiseks õli

maitsestamiseks peterselli ja tilli

 

kanamaks

Foto: Silver Gutmann

Retsept: Trahter Postipoiss peakokk Monika Rosin

 

Puhasta kanamaks kelmetest, koori mugulsibul ja lõika ribadeks. Seejärel puhasta õun ja lõika sektoriteks. Prae sibul ja kuumutada koos õunaga läbi, maitsesta soolaga. Grilli kanamaks eraldi pannil, maitsesta soola ja pipraga. Siis tõsta kanamaks portsjonpannile, lisa eelnevalt praetud sibul ja õun, vala peale brändi või konjak ning kuumuta, kuni alkohol on aurustanud.

Serveeri kuumalt koos maitserohelisega.

Go up