eCoop

Retseptid

Grillitud kanarind ahjujuurviljadega

- 4 portsjoni

Kanarind:

600 g kanafileed

soola

Ahjujuurviljad meega:

160 g porgandit

160 g kaalikat

160 g juursellerit

160 g varssellerit

supilusikaga mett

pipart

rapsiõli

6. kana nov_480x600px

Põhiroog, neljale

Prae kanafilee pannil, kuni saad sellele kena värvi. Maitsesta soola ja pipraga, küpseta 180kraadises ahjus. Lõika eelnevalt puhastatud juurviljadest 5 cm pikkused kangid. Maitsesta soola ja musta pipraga. Küpseta ahjus, enne serveerimist lisa mesi, sega läbi.

Kõrvale valmista värske roheline salat tomatitest, suvikõrvitsast, punasest sibulast jt meelepärastest aedviljadest.

 

CTA-1

Coopi e-poe tarnepiirkond Tallinnas ja Harjumaal. Alates 40 € ostust transport TASUTA.

 

Go up