eCoop

Retseptid

Hapukapsapirukad peekoniga

60 min 4 portsjoni

500 g pärmitainast
500 g ahju- või praekapsast
110 g suitsupeekonit
1 muna määrimiseks

kapsapirukad-1

Retsept sobib hästi selleks puhuks, kui ahju- või praekapsast on mõnest toidukorrast järele jäänud.
Pärmitainas valmista mõne oma lemmikretsepti järgi. Sobib ka valmis pärmitainas.

Rulli tainas õhukeseks ruuduks ning lõika sellest umbes 10 x 10 cm suurused ruudud. Tõsta kapsas ruudu äärele, kata poolekslõigatud peekoniribaga ning keera rulli ja näpi otsad kokku. Lao pirukad tihedalt külg külje kõrval küpsetuspaberiga vooderdatud vormi. Määri pirukaid pealt lahtiklopitud munaga. Küpseta 180 kraadises ahjus 30 minutit.

Go up