eCoop

Retseptid

Hommikusöök toortatraga

20 2 portsjoni

200g toortatart, leotatud ja pestud

1 keskmine banaan, kooritud ja tükeldatud

100ml mandlipiima

2 spl tooršokolaadi pulbrit

½ tl naturaalset vaniljeekstrakti

1/4 tl jahvatatud kaneeli

1,5 spl vahtrasiirupit (või 1-2 tl muud vedelat magustajat)

näpuotsaga värskelt jahvatatud meresoolaLisanditeks viilutatud banaan, granaatõuna seemned, pähklid, mandlid ja seemned (retseptis on kasutatud India pähkleid).

hsöök toortatraga

Retsept ja fotod Mahedik

 

Pane toortatar kausikesse, pese ja kata veega. Jäta terveks ööks või vähemalt kaheks tunniks seisma. Loputa ja nõruta. Tõsta kõrvale 1/4 tatrakogusest, et lisada see hiljem massile tekstuuri andmiseks.

Aseta kõik komponendid (välja arvatud siis ¼ tatart) blendrisse ja püreesta, kuni kõik on ilusasti segunenud, kuid säiliks veel natuke struktuuri. Magusta vastavalt maitsele. Nüüd lisa juurde 1/4 säilitatud tatrakogusest. Pane klaasi kihiti toortatra segu koos soovitud lisanditega ja hommikusöök ongi valmis. Vajadusel saad seda säilitada mõne tunni või ühe öö ka külmikus.

Go up