eCoop

Retseptid

Kana-kukeseenerullid

45 min 6 portsjoni

18 Cannelloni torukest
300 g kanahakkliha
1 keskmine sibul
2 küüslauguküünt
1 sl võid
200 g toorjuustu (võib asendada peotäie riivjuustuga)
200 g riivjuustu
300 g kukeseeni (võib asendada ka muude seentega)
400 g kooritud tomatit (konserv)
2 dl tomatikastet
5 päikesekuivatatud tomatit + mõni spl õli
Maitseks soola, pipart
Basiilikut

Kaste:
400 ml 35% vahukoort (Meieri)
1 sl jahu
soola, pipart

kukeseen_netipilt

Haki sibul ja küüslauk, kuumuta kergelt õlis, lisa hakkliha. Prae kergelt läbi. Haki seened ja prae võis läbi (kuni seentest eralduv vesi aurustub). Sega hakklihamass seente ja toorjuustuga, lisa hakitud päikesekuivatatud tomatid, veidi nende hoidiseõli ning tomatikaste. Maitsesta soola ja pipraga. 
Täida torud seguga ja lao küpsetusvormi. Tõsta peale viilutatud konservtomatid ja kalla üle kastmega. Kastmeks sega jahu vahukoorega ning maitsesta soola ja pipraga. Peale raputa riivjuustu. 
Küpsetada 200-kraadises ahjus, kuni kaste imendub ja pasta on valmis. Serveerimisel lisa basiilikulehti.

Go up