eCoop

Retseptid

Kana-maisipada maapähklivõi-koorekastmes

20 min 3 portsjoni

500 g broilerifileed

4 sl õli praadimiseks

soola, pipart

2 küüslauguküünt

1 tl (kuhjaga) riivitud ingverit

2 tl karrit

2 sl (kuhjaga) maapähklivõid

300 g maisi (võid kasutada nii külmutatud kui konservmaisi)

400 ml kookospiima

suur peotäis värsket hakitud tüümiani

kana maisipada

Mõnus karrine roog, millele annavad olulise maitsenüansi maapähklivõi ja värske tüümian. Selles roas võib kasutada lahjemat kookospiima, sest maapähklivõi lisab rammusust.

Lõika broilerifilee tükkideks. Kuumuta pannil õli, tõsta liha pannile ja lase ühelt poolt korralikult pruunistuda. Raputa peale soola ja pipart ning pruunista lihatükke ka teiselt küljelt. Pressi pannile küüslauk ja lisa riivitud ingver. Sega läbi ja lase küüslaugul veidi pruunistuda. Lisa pannile ka karri, maapähklivõi ja pidevalt segades nirista juurde kookospiim, et need omavahel seguneksid. Kõige lõpuks lisa mais ning kuumuta pada keemiseni. Vajaduse korral maitsesta soola ja pipraga. Puista peale julge peotäis hakitud tüümiani. Serveeri riisiga.

Go up