eCoop

Retseptid

Kannelloonid hakkliha, ubade ja tomati-kookoskastmega

60 min 4 portsjoni

200 g pastatorusid
450 g hakkliha
1 purk ehk 400 g punaseid ube
2 küüslauguküünt
3 rohelist sibulavart
soola, pipart

Kaste:

400 g purustatud tomateid
200 ml kookospiima
suur peotäis hakitud murulauku
2 sl suhkrut
soola, pipart
150 g riivitud juustu (või õhukesi juustuviile)

 

hakkliha kanelloonid ETK Meie Mari kokkame koos

Kannelloonid on pastatorud, mis täidetakse, kaetakse kastmega ja küpsetatakse ahjus. Hakklihale võib lisada meelepäraseid lisandeid: ube, kikerherneid, seeni ja sibulat.

Prae hakkliha ja lase jahtuda. Sega juurde nõrutatud oad, pressitud küüslauguküüned ja hakitud sibulapealsed. Maitsesta soola ja pipraga. Täida kannelloonid hakklihatäidisega ja lao vormi.

Kaste:

Kuumuta pannil purustatud tomateid. Sega juurde kookospiim. Maitsesta suhkru, soola, pipra ja murulauguga. Vala kaste vormi torudele. Kõige peale tõsta riivitud juust. Küpseta 200kraadises ahjus 25 minutit.

 

Go up