eCoop

Retseptid

Keefiritarretis kama, valge šokolaadi ja Kreeka pähklitega

20 min 4 portsjoni

1 sl želatiini + 100 ml vett
200 ml vahukoort
200 g valget šokolaadi
250 ml keefiri
4 sl kuhjaga suhkrut
2-3 sl kamajahu
100 g purustatud pähkleid

Tarretis

Eestlasele omaselt kamane, maiasmokale meelepäraselt šokolaadine ja perenaise rõõmuks äärmiselt lihtne! Sobib nii pidulikumale lauale kui ka igapäevase argilõuna magustoiduks.

Pane želatiin külma veega ligunema, sulata seejärel ja lase jahtuda. Sulata šokolaad, lase jahtuda. Vahusta vahukoor koos suhkruga. Sega juurde sulašokolaad, keefir, kamajahu, pähklipuru ja želatiin. Vala segu kaussidesse ja jäta üle öö külma tahenema.

 

Go up