eCoop

Retseptid

Kirsikeeks pekanipähklite ja šokolaadiglasuuriga

60 20 portsjoni

200 g toasooja võid

2 dl tumedat muscovado suhkrut

2 muna

4 dl nisujahu

2 dl täistera rukkijahu

1 tl küpsetuspulbrit

100 g pekanipähkleid

200 g kirsse, kivideta

Glasuur:

100 g šokolaadi

50 ml vahukoort

480x600b

Magustoit, kogus 1 leivavormitäis/20 viilu, valmistamisaeg 1 tund
Sellele keeksile annab mõnusa meki ja tekstuuri rukkijahu. Kui soovid, asenda see nisujahuga.

Sega toasoe või suhkruga. Lisa munad, seejärel küpsetuspulbriga segatud jahud ning lõpuks hakitud pähklid ja kividest puhastatud kirsid. Vala tainas võitatud leivavormi ning küpseta 175kraadises ahjus 45 minutit. Lase restil jahtuda.

Glasuur:

Sulata šokolaad paksupõhjalises potis või vesivannil. Lisa vahukoor ning sega läbi. Lase natuke jahtuda ning vala glasuur keeksile – las tardub. Kaunista värskete kirssidega.

 

Telli koostisosad e-poest

Coopi e-poe tarnepiirkond Tallinnas ja Harjumaal. Alates 40 € ostust transport TASUTA. 

 

Go up