eCoop

Retseptid

Koorene täisterapasta fenkoli, parmesani ja seemneseguga

20 min 2 portsjoni

250 g täisterapastat
1 keskmine fenkol (apteegitill)
400 ml 10% koort
1 tl mett
soola ja pipart
25 g parmesani
kaks peotäit seemnesegu (nt kõrvitsa-, päevalilleseemned)

koorene pasta fenkoliga ETK Meie Mari Kokkame koos

Keeda pasta ja pane nõrguma. Jäta alles tassitäis pastakeeduvett. Tükelda fenkol väikesteks kuubikuteks või ribadeks. Kuumuta pannil õli ning pruunista fenkolitükke, kuni need on jumekad, kuid siiski veel krõmpsud. Lisa pannile mesi, sega ja vala juurde ka koor. Kuumuta keemiseni. Pane pannile pasta, sega korralikult läbi ning maitsesta soola ja pipraga. Kui tundub, et pasta on kuiv, lisa natuke keeduvett. Serveeri riivitud parmesani ja seemneseguga.

Go up