eCoop

Retseptid

Kruubisupp suitsulihaga

20 min 4 portsjoni

400 ml keedetud kruupe

200 g suitsuliha

1 porgand

2 keedetud muna

1 küüslauguküüs

3 sl õli

1 mahe puljongikuubik

kaks peotäit mitmesugust maitserohelist: lehtpeterselli, tilli, sibulapealseid

kruubisupp sealihaga

Supi valmistamisel kasutatakse juba valmiskeedetud kruupe, mistõttu läheb selle tegemine väga kiiresti. Keedetud muna asemel võib supi sisse keeta kooreta munad.

Kuumuta poti põhjas õli. Lisa viilutatud porgand, kuubikuteks lõigatud liha ja pressitud küüslauk. Kõige lõpuks pane juurde kruubid. Vala peale keev vesi, lisa puljongikuubik ning jäta supp kaane alla 10 minutiks podisema. Võta pott tulelt ja sega juurde värske maitseroheline. Vajaduse korral maitsesta soola ja pipraga. Serveeri hakitud munaga.

Go up