eCoop

Retseptid

Kukeseenesupp peekoni ja kinoa’ga

30 4 portsjoni

220 g toorsuitsupeekonit

200 g kukeseeni

1 sibul

1 fenkol

1 väike baklažaan

2 dl kinoa’d

100 ml vahukoort

tilli, peterselli

soola, pipart

1 väike küüslauguküüs

1,5 liitrit köögiviljapuljongit

4.Retseptipilt_480x600px_2

Kogus 3–4 portsu, valmistamisaeg 30 minutit.
Kes klassikalisest kooresest kukeseene-köögiviljasupist tüdinud, proovigu hoopis kooslust peekoni, fenkoli ja kinoa’ga. Uus ja huvitav!

Pruunista pannil hakitud peekon. Lisa hakitud sibul, fenkol, suvikõrvits ja kukeseened ning pruunista. Vala segu potti, kalla juurde puljong ning lase keema tõusta. Lisa ka kinoa ning jäta tasasele tulele podisema. Kui kinoa on pehmeks keenud, sega hulka vahukoor, pressitud küüslauk, värske till ja petersell ning vajaduse korral soola ja pipart.

 

Go up