eCoop

Retseptid

Lihapallid kooreses punasesõstrakastmes

30 min 4 portsjoni

Lihapallid:
400 g väherasvast hakkliha (kalkuni-, kana- või veisehakkliha)
kolm suurt peotäit hakitud tilli, murulaugu ja sibulapealsete segu
soola, pipart
Kaste:
200 ml 10% rõõska koort
2–3 sl hapukoort
1 dl punaseid sõstraid
peotäis hakitud peterselli

ETK Meie Mari Kokkame Koos lihapallid kastmes

Sõstrakastmes lihapallid on üks koguperetoit, millest ei saa isu täis ei suurtel ega väikestel.

Sega hakkliha ürtidega. Maitsesta soola ja pipraga. Veereta tainast umbes 2,5 cm läbimõõduga pallikesed. Kuumuta pannil veidi õli ja prae pallikesed igast küljest pruuniks. Vala pannile koor ja lase keema tõusta. Lisa marjad, hapukoor, värske petersell ning sega. Lase veel korraks keema tõusta. Serveeri näiteks pastaga.

Go up