eCoop

Retseptid

Palsamikreemi ja meega marineeritud maasikad

5 min 4 portsjoni

Magustoit, neljale inimesele, valmistusaeg 5 min + 1h marineerumiseks
4 sl palsamikreemi
3–4 sl mett (olenevalt maasikate magususest)
hakitud värsket münti, basiilikut või melissi
soovi korral veidi värskelt jahvatatud musta pipart
serveerimiseks suhkru ja vanillsuhkruga segatud paksu jogurtit või vanillijäätist

Maasikad balsamicoga šašlõkk ETK meie Mari kokkame koos

Sega omavahel palsamikreem ja mesi ning kalla maasikatele. Lase üks tunnike marineeruda. (NB! Palsamikreem on paks ja tihe, tavaline palsamiäädikas siin ei sobi, kuna on liiga happeline. Küll on võimalik palsamiäädikas poole võrra kokku keeta ja tulemuseks ongi palsamikreem.) Serveeri koos hakitud värskete ürtidega. Põneva maitse annab veel maasikatele raputatud must pipar. Juurde paku kas vanillimaitselist paksu jogurtit või vanillijäätist.

Go up