eCoop

Retseptid

Müsli kaerakliide ja kuivatatud jõhvikatega

75 min 8 portsjoni

5 dl jämedaid kaerahelbeid

2 dl kaerakliisid

2 dl kooritud hakitud mandleid

2 dl hakitud sarapuupähkleid

0,5 dl tumedat suhkrut

0,5 dl vedelat mett või suhkrusiirupit

0,5 dl õli

2 dl kuivatatud jõhvikaid

müsliKuumuta ahi 120130 kraadini. Sega kausis kaerahelbed ja -kliid, pähklid ning suhkur, teises kausis aga mesi või vahtrasiirup, õli ja sool. Sega kausitäied omavahel ning puista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta, segades iga veerand tunni tagant, umbes 1 tund 15 minutit. Sega juurde kuivatatud jõhvikad ja kalla säilituspurki.

Go up