eCoop

Retseptid

Musta leiva trühvlid peedi ja kiluga

20 min 15 portsjoni

100 g toorjuustu

50 g kilufileesid

70 g musta leiba (1 leivaviil)

50 g riivitud keedetud peeti

2 sl hakitud murulauku

soola, pipart

riivleiba

kiluga tryhvlid_480x600px

Eelroog, kogus 15 tk, valmistamisaeg 20 minutit.

Pigista peedist liigne vedelik välja ning pudista leivaviil näppude vahel väiksemaks. Haki kala peeneks ning sega peedi, toorjuustu, leivapuru ja hakitud murulauguga. Lisa maitse järgi soola ja pipart. Puista taldrikule riivleib, millele tõsta väike kogus kala-toorjuustumassi ja veereta sellest suupärased pallikesed.

Kilu asemel võid kasutada ka heeringat või soolalõhe. Riivleiva valmistamiseks kuivata leivaviile 200 kraadi juures 5-8 minutit, lase jahtuda ning peenesta köögikombainis peeneks puruks.

Go up