eCoop

Retseptid

Mustade ploomide ja tähtaniisiga pardikoivad

- 4 portsjoni

4 pardikoiba

3 sl oliiviõli

4 sl sojakastet

3 tl viievürtsisegu

1 kaneelikoore pulk

1 värske tšilli, tükeldatud

2 sl Demerara suhkrut

peotäis tähtaniisi

suur peotäis kuivatatud musti ploome

2. Väike pilt Mustade ploomide ja tähtaniisiga pardikoivad

Põhiroog, neljale

Aseta pardijalad kilekotti koos sojakastme, õli ja maitseainetega ning marineeri neid vähemalt kaks tundi külmkapis. Pane ahjuvormi põhja tükeldatud tšilli, suhkur ja ploomid, seejärel pannile pardikoivad koos marineerimisseguga. Küpseta pardikoibi 170 kraadi juures eelkuumutatud ahjus 1,5 tundi, vajaduse korral kata vorm kõrbemise vältimiseks fooliumiga. Enne serveerimist korja pannilt tähtaniis ja kaneelipulk ning maitsesta kastet veel sojakastmega.

Serveeri kas nuudlite, riisi või värske salatiga.

 

Go up