eCoop

Retseptid

Šokolaadivahune mustika-banaanitort

30 min 8 portsjoni

24-26 cm läbimõõduga biskviidipõhi
200 g tumedat šokolaadi
400 g vahukoort
300 g hapukoort
1 spl vanillisuhkrut
tass piima
2 banaani
tass mustikaid

ETK Meie Mari Kokkame Koos mustika banaanikook

Vahusta koor, sulata šokolaad (lase jahtuda) ja sega kokku. Sega hapukoor vanillisuhkruga. Lõika banaan viiludeks. Lõika biskviit kolmeks. Immuta alumist ketast kergelt piimaga, jaota peale pooled banaanilõigud ja kolmandik mustikatest. Kata poole šokolaadivahuga. Tõsta peale keskmine ketas ja immuta ka seda piimaga. Jaota peale ülejäänud banaanid, teine kolmandik mustikatest ja kata hapukoorega. Tõsta peale viimane ketas, immuta ka seda piimaga ning kata kohe šokolaadivahuga. Jaota peale viimased mustikad ning jäta kook üleöö  külma “tõmbama”.

Go up