eCoop

Retseptid

Pasta Arrabiata

30 min 4 portsjoni

800 g penne pastat

soola

rapsiõli

80 g riivitud parmesani

400 g purustatud tomateid (sobib konserv)

Maitse järgi basiilikalehti ja tüümiani

2 küüslauguküünt

pool kauna värsket tšillipipart

teelusikaotsaga Chipotle tšillipulbrit

pasta

 

Keeda pasta soolvees al dente’ks.

Haki küüslauk ja ürdid peeneks. Passeeri (pruunista 120 °C juures) küüslauk, lisa ürdid ja purustatud tomatid. Seejärel lisa peeneks hakitud tšillikaun ja maitse järgi Chipotle pulbrit. Vajadusel lisa veel soola, pipart ja suhkrut.

Hea on, kui saad kasutada värskeid ürte.  Serveerimisel vala pasta kastmega üle ja puista peale riivitud parmesani juustu.

Kaunista basiilikulehtedega.

Go up