eCoop

Retseptid

Petitarretis vaarikakastmega

15 min 4 portsjoni

6 dl petti

20 g želatiinipulbrit

0,5 dl tuhksuhkrut (kui soovid magusamat, lisa suhkrut veidi rohkem)

1 tl vanillisuhkrut

vaarikatoormoosi ja külmutatud või värskeid vaarikaid

laimikoort

Petitarretis vaarikakastmega

Kalla želatiinile külm vesi, lase veidi paisuda ning kuumuta vaiksel kuumusel, kuni želatiin on lahustunud. Sega pett suhkru ja vanillisuhkruga. Tõsta esmalt paar lusikatäit petti želatiinivedelikku, sega hoolega ning kalla želatiini-petisegu vormidesse. Hoia külmas kuni täieliku tardumiseni. Tõmba tarretise küljed noaga vormi seinte küljest lahti, kummuta tarretis taldrikule. Serveeri vaarikatoormoosi ja vaarikatega.

Go up