eCoop

Retseptid

Poolkoivad karulaugukreemiga

30+üleöö 10 portsjoni

Poolkoivad:

1,1 kg broileri poolkoibi (10 tk)

4 sl mett

4 sl sojakastet

rohelist pipart

Karulaugukreem:

suur peotäis karulauku

soola, pipart

1–2 sl laimimahla

100 g maitsestamata jogurtit

4.Retseptipilt_480x600px_kana

Kogus 10 tk, valmistamisaeg 20–30 minutit + lase lihal maitsestuda üle öö.

 

Poolkoivad:

Sega kokku mesi, sojakaste ja purustatud roheline pipar. Tõmba nahk koibade küljest eemale ja määri liha marinaadiga kokku. Lase külmas seista üle öö. Sikuta nahk liha peale tagasi ja küpseta koivad grillil. Poolkoivad võib asendada ka tiibadega.

Karulaugukreem:

Võib kasutada ka kuivatatud või külmutatud karulauku või asendada karulaugu väikese küüslaugu ja peotäie basiilikulehtedega. Purusta karulauk saumikseriga. Sega juurde maitsestamata jogurt, laimimahl, sool ja pipar.

Go up