eCoop

Retseptid

Porgandirull toorjuustukreemi ja mooniseemnetega

30 min 10 portsjoni

Biskviit:
275 g porgandit
125 ml suhkrut
200 g jahu
3 muna
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl riivitud muskaatpähklit
2 tl kaneeli
0,5 tl kardemoni
2 sl mooniseemneid

Kreem:
300 g toorjuustu
200 ml vahukoort
3-4 sl suhkrut
1 sl mooniseemneid

porgandirull ETK meie mari kokkame koos

Rullbiskviit on valmistatud porgandikoogi tainast, kuid küpsetatud ahjuplaadil õhukese kihina ja siis koos täidisega rulli keeratud. Kes porgandikooki on söönud, see teab, kuidas rull maitseb. Porgandi võid asenda või segada ka kõrvitsaga!

Biskviit:

Riivi porgand. Sega omavahel kuivained. Mikserda munad kohevaks vahuks. Sega juurde kuivained ja seejärel riivitud porgandid. Aja tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil laiali ning küpseta 180 kraadi juures 15 minutit. Pane puhas küpsetuspaber lauale, raputa peale tuhsuhkrut ja keera küpsenud biskviit sellele kummuli. Eemala biskviidilt paber ja jäta küpsetis jahtuma.

Kreem:

Vahusta vahukoor ja teises kausis toorjuust koos suhkruga. Sega vahustatud koor, toorjust ja mooniseemned ühtlaseks kreemiks. Määri biskviidile ja keera küpsetis tihedasti rulli.

Go up