eCoop

Retseptid

Ratatouille’ i vokk valge kala ja krevettidega

- 4 portsjoni

2 suuremat paprikat, tükeldatud

1 punane sibul, tükeldatud

oliiviõli

peotäis värskeid basiilikulehti

1 baklažaan, neljaks lõigatud, pehme osa eemaldatud ja tükeldatud

1 keskmine suvikõrvits, viilutatud

2 küüslauguküünt, peeneks hakitud

500 g kirsstomateid, poolitatud

suur peotäis musti kivideta oliive

1-2 sl palsamiäädikat

soola, musta pipart

500 g valge kala fileed (merilest, tursk)

300 g kooritud krevette

½ sidruni mahl

14. ratatouille_480x600px

Põhiroog, neljale

Aja oliiviõli pannil kuumaks ja prae selles kiirelt tükeldatud sibul ning küüslauk. Lisa veidi oliiviõli ning pane pannile paprika, baklažaaan, suvikõrvits ja basiilikulehed. Voki segades umbes viis minutit. Seejärel lisa tomatid, oliivid ja palsamiäädikas, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda kalafilee, maitsesta sidrunimahlaga ja voki eraldi pannil kuumas oliiviõlis. Seejärel sega köögiviljade hulka kala ja krevetid, Vajaduse korral veel maitsesta. Serveeri koos viilu ciabatta’ga.

 

Go up