eCoop

Retseptid

Salat kanaliha, röstitud tomatite ja sibulaga

30 min 2 portsjoni

Röstitud tomatid ja sibulad:
250 g kobartomateid
1 sibul
8 sl õli
8 sl palsamiäädikat
1 tl suhkrut
soola, pipart

Salat:
250 g hakitud kanakintsuliha
soola, pipart
2 peotäit salatirohelist
serveerimiseks jämedalt riivitud parmesani

Hakkliha salat ETK Meie Mari kokkame koos retsept

Tomatite röstimisel tekib vormi põhja mõnus leem, mis sobib ideaalselt salatile kastmeks ning teeb roa eriti mahlaseks ja maitseküllaseks.

Röstitud tomatid ja sibulad:

Pane sektoriteks lõigatud sibul ja tomatikobarad vormi. Nirista peale õli ja palsamiäädikas ning raputa soola, pipart ja suhkrut. Küpseta 225kraadises ahjus 25 minutit.

Salat:

Prae hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Tõsta salatiroheline taldrikule, laota peale hakkliha ning kata röstitud tomatite ja sibulaga. Kõige peale raputa parmesanilaastud. Võid lisada ka meelepäraseid värskeid ürte.

Go up