eCoop

Retseptid

Sea sisefilee sinihallitusjuustukastmega

40 min 4 portsjoni

Sea sisefilee:

800 g sea sisefileed
4 sl sojakastet
1 sl paprikapulbrit
võid praadimiseks
peotäis värsket tüümiani
soola, pipart

Sinihallitusjuustu kaste:

150 g sinihallitusjuustu
2 dl kohvikoort (või piima)
200 g aedube
peotäis värskeid ürte

Sea sisefilee sinihallitusjuust kaste Meie Mari kokkame koos ETK

Puhasta filee kelmetest. Sega kokku soja, paprikapulber, sool ja pipar. Pintselda liha seguga ja pruunista kiiresti kuumal pannil nii, et lihale tekib pruun jume. Küpseta 180-kraadises ahjus 20-30 minutit, kuni termomeeter näitab liha sisetemperatuuriks 75 kraadi. Seejärel hoia liha 10 minutit fooliumis. Viiluta.

Pruunista pannil väheses õlis värskeid ube. Kalla piim või koor pannile, tükelda sisse juust. Keeda kastet madalal kuumusel pidevalt segades, kuni see pakseneb. Maitsesta peeneks hakitud värske maitserohelisega (hästi sobivad basiilik, tüümian, salvei, petersell ja till). Serveeri keedukartuliga.

Go up