eCoop

Retseptid

Soe täisterapastasalat kanafilee, tšilli ja pestoga

25 min 3 portsjoni

300 g täisterapastat

2 keskmist kanafileed

2 peotäit rukolat

150 g viinamarju

1 tšillikaun

2 küüslauguküünt

4 sl basiilikupestot

soola, pipart

pastasalat 2

Salatis võid kana asendada sealihaga ja basiilikupesto asemele sobib ka tomatipesto.

Keeda pasta soolases vees al dente, loputa külma veega ja tõsta kõrvale sõelale nõrguma. Lõika kanafilee kuubikuteks, maitsesta soola ja pipraga ning prae pannil väheses õlis küpseks. Pressi pannile ka küüslauk ja lisa hakitud tšillipipar. Kuumuta minut aega. Sega juurde pesto. Vala pannile eelnevalt keedetud pasta ja kuumuta mõned minutit. Vala pannil olev suurde kaussi ning sega juurde rukola, viinamarjad ja kanafileetükid. Serveeri kohe.

Go up