eCoop

Retseptid

Šokolaadi-toorjuustukook maasikatega

25 min 8 portsjoni

200 g Digestive küpsiseid

50 g võid

150 g tumedat šokolaadi

250 ml 35% rõõska koort

500 g mascarpone juustu

1 spl puruželatiini

3 spl vett

150 g maasikaid

kaunistuseks maasikaid, mustikaid, punaseid sõstraid

sok-toorjuustukook maasikatega

Purusta Digestive küpsised blendris või uhmriga. Lisa võitükikesed. Sega kõik ühtlaseks massiks. Vooderda 25cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga ja pressi küpsisepuru vormi põhja. Sulata šokolaad ja või ning sega ühtlaseks, lisa mascarpone. Sulata tasasel tulel. Sega juurde vahustamata rõõsk koor. Aja vesi kuumaks ja sulata želatiin ning lisa segule. Haki maasikad, sega need koogisegu hulka ja vala vormi. Lase tarduda esialgu toatemperatuuril ja seejärel külmkapis vähemalt 5-8 tundi. Serveeri maasikate, musikate, punaste sõstarde või muude suviste marjadega.

Go up