eCoop

Retseptid

Suvine külmsupp

25 4 portsjoni

2 suuremat keedetud kartulit
2 keedetud muna
2 hapukurki
100 g värsket kurki
kimbuke tilli
125 g heeringat
50 g riivitud juustu
2 tl Dijon sinepit
1 tl sidrunikoort ja –mahla
maitseks suhkrut, soola, pipart
1 l keefiri

Kogus neljale, valmistamisaeg 10 minutit + maitsestumisaeg
Soojal ajal on üks suvine külmsupp alati kohustulik toit. See valmib kiiresti ja ilma suurema vaevata. Lisaks saad supile lisandiks valida endale meelepäraseid komponente ning kasutada ära ka külmkappi eelmisest päevast järelejäänud toidu. Alljärgnev supp valmib lihtsatest komponentidest ning on üheks ideeallikaks suvise supi valmistamisel. Meelepäraseid komponente võid aga siia suppi lisada nii palju, kui soovi on!

 

Haki retsepti 6 esimest komponenti meelepärasteks tükkideks. Seejärel lisa juust ning maitseained. Lase segul maitsestuda vähemalt 15 minutit, seejärel lisa keefir. Sega ning maitsesta lõplikult!

 

Go up