eCoop

Retseptid

Tatrahaju-odrahelbepannukad sõstra-toorjuustuvahuga

30 min 6 portsjoni

Pannkoogid:
4 muna
50 ml suhkrut
noaotsaga soola
250 ml tatrajahu
250 ml odrahelbeid
600 ml piima

Sõstravaht:
125 g toorjuustu
suur peotäis punaseid sõstraid
200 ml vahukoort
3 sl suhkrut

tatrar odrajahu pannkook

Kuna pannkoogitainas ei sisalda nisujahu, siis küpseta just pisikesi pannkooke, mis on mugavalt ümber pööratavad ega murdu. Toorjuustuvahtu proovi kindlasti ka vaarikatega!

Pannkoogid:

Pane kõik komponendid kõrgesse kaussi ning vurista saumikseriga ühtlaseks (võid seda teha ka kannmikseris). Tainas jääb pigem vedel. Kui kann- või saumikserit ei ole, siis sega lihtsalt koostisained kokku, kuid jahvata odrahelbed enne peeneks. Kuumuta pannil õli. Küpseta keskmisest kõrgemal kuumusel väiksed lusikapannkoogid.

Sõstravaht:

Mikserda toorjuust korraks läbi. Lisa marjad ja suhkur ning mikserda veel natuke. Lisa ka vahukoor ning mikserda vahule.

Go up