eCoop

Retseptid

Tatramüsli (gluteenivaba)

20 1 portsjoni

200 g toortatart
3 sl kookoshelbeid
3 sl soolapähkleid
3 sl päevalilleseemneid
3 sl rosinaid
3 sl kuivatatud jõhvikaid
3 sl sukaadi (soovi korral)
0,5 tl kaneeli
50 g tumedat šokolaadi


Kogus 425 g, aeg 20 minutit
Kas olete harjunud traditsioonilise kaerahelvestest valmistatud müsliga? Nüüd on aeg proovida hoopis toortatrast valmistatud müslit. See on müsli, mis ei vaja ahjus küpsemist ning on lisaks ka gluteenivaba. Mõnusalt tükiliseks teeb selle maiuse tume šokolaad, mis komponente omavahel liidab. Ja kui niisama süües seda maiust üle jääb, siis serveeri seda jogurti või piimaga.

Sega kokku retsepti neli esimest komponenti ning rösti segu kergelt pruunistumiseni kuival pannil mõned minutid (tee seda kahes-kolmes osas, kuna kõik ei mahu korraga pannile). Seejärel lisa segades hakitud puuviljad ning kaneel. Sulata šokolaad vesivannil ning lisa segades müslile. Lase jahtuda ning hoiusta müslit purgis.
Gluteenivaba! Ei vaja ahjus küpsemist! Ei ole lisatud täiendavalt suhkrut!

Go up