eCoop

Retseptid

Tomatine ahjupoti-guljašš-supp

90 min 5 portsjoni

500 g sealihast guljašši

600 g kartuleid

250 g porgandeid

1 sibul

2 küüslauguküünt

250 g kirss-ploomtomateid

400 g tomatipastat

150 g marineeritud kurki

1 sl mett

1 puljongikuubik

õli praadimiseks

guljass supp

 

Lõika kartulid kuubikuteks, porgandid viiludeks ja tõsta ahjupotti. Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil õli, lisa sibul. Kui sibul on muutunud kergelt klaasjaks, lisa lihatükid ja küüslauk. Kui liha on pruunistunud, pane pannile tomatid. Kõige lõpuks sega juurde mesi, tomatipasta ja puljongikuubik. Vala segu potti ja lisa veel nii palju keeva vett, et poti sisu oleks kaetud. Küpseta kaane all tund aega 180kraadises ahjus. Viiluta kurk ja sega supi sisse. Vajadusel lisa magusust, soolasust või hapukust. Lase kaane all veel viis minutit tõmmata ja serveeri.

*Serveeri suppi hapukoore ja värskete hakitud ürtidega.

Go up