eCoop

Retseptid

Eriti lihtne tomatisupp hakkliha-parmesani pallikestega

60 min 2 portsjoni

Pallid (ca 40 tk): 

450 g linnu- või loomahakkliha
1 sibul
1 muna
50 g parmesani
1 suur peotäis hakitud tilli
1 sl kanget sinepit
soola, pipart
võid ja õli praadimiseks

Supp (kahele): 

700 g tomateid
6 päikesekuivatatud tomatit
1 sibul
1 spl suhkrut
1 spl palsamiäädikat
soola, pipart

DSC_0410

Haki sibul peeneks ja riivi parmesan. Sega kõik komponendid omavahel, maitsesta soola ja pipraga. Vormi segust käte ja teelusika abil pallikesed. Prae palle keskmisel kuumusel või ja õli segus. Viiluta tomatid ja sibul ning pane potti. Lisa ka päiksekuivatatud tomatid ning lase segul keema tõusta. Lase tasasel tulel podiseda, kuni ka sibul on pehme. Lisa suhkur ja palsamiäädikas ning maitse järgi soola ja pipart. Püreesta segu. Lase supil potis kaane all veel “tõmmata” ning vajadusel lisa maitseid (soola, pipart, suhkrut või äädikat). Kui supp tundub liiga paks ja tummine, lisa veidi vett või koort. Serveeri suppi koos lihapallide ja pannil röstitud saiakuubikutega.

Go up