eCoop

Retseptid

Toortatratrühvlid

20 min 3 portsjoni

• 80g toortatart (eelnevalt vees leotatud)
• 80g india pähkleid
• 80g mandleid
• 60g päevalilleseemneid
• 1/4 tl jahvatatud kaneeli
• natuke meresoola
• 40 ml agaavi nektarit või mett
• 2 tl naturaalset vaniljeekstraksti
• 60g tükeldatud tumedat šokolaadi

suures plaanis tatar

Retsept ja fotod Mahedik

 

Jahvata blendris mandlid, India pähklid, päevalilleseemned, kaneel ja meresool peeneks jahuks. Lisa agaavinektar, vanilje, toortatar ja tumeda šokolaadi tükikesed ning sega ühtlaseks massiks. Veereta peopesade vahel pallikesed ja aseta külmkappi tahenema. Kui trühvlid on umbes tund külmkapis tahenenud, veereta neid veel toortatras või chiaseemnetes. Ülitervislik magus amps või kerge vahepala ongi valmis.

Go up