eCoop

Retseptid

Tuunikalasalat

30 min 2 portsjoni

Eelroog, kahele

150 g jääsalatit
1 väike punane sibul
150 g kirsstomateid
100 g värsket kurki
75 g punaseid konservube
1 tuunikalakonserv vees (185 g)
2 keedetud muna
¼ sidrunit
värsket tilli

Kaste:
80 g klassikalist Provansaali majoneesi
80 g maitsestamata jogurtit
pipart

 

tuunikala 

Eelroog, kahele

 

Rebi taldrikule jääsalat väiksemateks tükkideks. Koori ja viiluta sibul. Poolita kirsstomatid ja viiluta värske kurk. Tõsta salatile sibularattad, poolitatud tomatid ja kurgiviilud. Nõruta konservoad ja

tuunikala ning aseta salatile. Koori keedetud munad ja lõika neljaks, säti ka need salati peale. Pigista üle kogu salati värsket sidrunimahla.

Kastmeks sega omavahel jogurt ja majonees, maitsesta pipraga. Vala kaste ühtlaselt salatile ja kaunista värske tilliga.

 

 

 

Go up