eCoop

Retseptid

Vrapid köögiviljatäidise ja köömne-grillkanaga

30 min 4 portsjoni

Köögiviljatäidis:
150 g Brüsseli kapsast
150 g lillat kapsast
1 väike porgand
1 väike punane sibul
1 küüslauguküüs
soola
õli praadimiseks

Köömne-grillkana:
400 g kanafileed
1 tl soola
1 sl köömneid
1 tl (tumedat) suhkrut

Vrapid:
4 nisutortiljat
4 sl (kuhjaga) toorjuustu

wrapid köögivili grillkana ETK Meie Mari kokkame koos

Köögiviljatäidis:

Riivi kapsad, porgand ja sibul jämeda riiviga või kasuta köögikombaini. Kuumuta pannil õli, lisa köögiviljad ja pruunista pidevalt segades mõni minut. Pressi juurde ka küüslauk, maitsesta segu soolaga ning vala pannile umbes 1 dl vett. Hauta köögiviljad pehmeks.
*Soola asemel võid roale lisada sojakastet.

Köömne-grillkana:

Sega köömned, sool ja suhkur. Tambi kanafilee õhemaks, hõõru mõlemale poolele maitseainesegu ning küpseta grillil või kuumal pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Lõika fileetükid ribadeks.

Vrapid:

Määri iga tortilja keskele toorjuustu. Tõsta peale 3 sl täidist, lao peale kanafileeribad ning voldi tortilja kokku.

Go up