eCoop

Retseptid

Vürtsikas nuudlivokk punase kalaga

- 4 portsjoni

200 g täisteranuudleid

seesamiõli

4 rohelise sibula vart, ribadeks hakitud

700 g nahaga forelli- või lõhefileed, maitsestatud soola ja pipraga

4 küüslauguküünt, peeneks hakitud

3 cm jupp ingverit, peeneks hakitud

1 tšillikaun, puhastatud ja peeneks hakitud

5 sl sojakastet

1 keskmine brokoli, tükeldatud

12. vürtsikas nuudliwok3_480x600px

Põhiroog, neljale

Auruta brokoliõisikud poolpehmeks. Keeda nuudleid soolaga maitsestatud vees pakendi juhiste järgi kümmekond minutit. Seejärel kurna, loputa ja sega seesamiõli, brokoli ning rohelise sibulaga. Aja vokkpann kuumaks, lisa seesamiõli ja prae kalatükke 3‒4 minutit mõlemalt poolt. Tõsta kala pannilt. Voki kuumas õlis küüslauku, ingverit ja tšillit, lisa sojakaste ning nuudlid. Sega ja voki kergelt läbi, serveeri kohe koos kalaga.

 

Go up