Mullu augustis tervitasime Coop Kokkade meeskonda toidutehnoloogina tööd alustanud Stiven Vatinit.
Varem oli Stiven Coopi kaupluse külastaja, nüüd on tal kogemus ka töötajana. Kolmveerand aastaga on ta osa saanud nii mõnegi uue toote väljatöötamisest ja lansseerimisest poelettidele.
Millega tegelesid enne Coopi tulekut?
Enne Coopi tööle asumist lõpetasin Eesti Maaülikoolis toiduainete tehnoloogia bakalaureuse õpingud.
Mida tulid Coopi tegema?
Coopis töötan toidutehnoloogina. Minu suurem eesmärk on see, et kliendid oleksid Coop Kokkade toodetega rahul, aga igapäevatöös keskendun sortimendis juba olemasolevate toodete ja uute toodete kvaliteedi tagamisele. Jälgin, et toit, mida pakume, oleks mitmekülgne ja hea maitsega. Mina usun, et armastus käib ikka kõhu kaudu. Loodan, et jätan endast positiivse jälje Coop Kokkade tegemistesse.
Mis meeldib Sulle Coopi juures kõige rohkem?
Coopi puhul meeldib siinne kokkuhoidev kollektiiv, kes alati toetavad ja aitavad töömeeleolu ülal hoida. Ma naudin väljakutseid, sest uued ja isegi keerulised ülesanded aitavad mul areneda. Nendest teadmistest, mis ma koolist sain, on mul tööl abi ja tore on see, et saan teooria praktikasse panna.
Mulle on oluline see, et Coop toetab üle-eestilisi sportlikke tegevusi, sest minu jaoks on sport võimalus olla füüsiliselt aktiivne ja samal ajal ka sotsiaalne. Mind üllatas positiivselt, et Coopis ollakse valmis tegema koostööd erinevate väiksemate kohalike tootjatega, et ka nende kaup jõuaks rohkemate inimesteni. See on suur asi, et Coop on läbi aja pannud õla alla kohalike inimeste tegemistele.
Nüüd, kui ise Coopis töötan, on Coop saanud mulle veel kodusemaks ja Coopi kaupluseid külastades näen kõike teistsuguse pilguga. Olen märganud seda, et poes vaatan Coop Kokkade tooteid kriitilise pilguga. Nii veendun ise ka meie toodete kvaliteedis ja heas väljanägemises.
On tore kuuluda Coop Kokkade meeskonda. See töö arendab mind professionaalses mõttes ja mul on hea meel, et ennast arenedes aitan ka Coop Kokkade edule kaasa.